Irma & Pia

Irma
Jeg er 62 år og bor sammen med min mand Henrik. Henrik er selvstændig og driver til daglig Nordjysk Mini Dozer. Sammen har vi tre piger Pia, Lone og Maria. Jeg har 6 børnebørn i alderen 3 til 15 år. Med til familien hører også vores hund Holly, som hurtig bliver populær blandt dagplejebørnene.

Når jeg skal slappe af tager jeg gerne en tur i vores sommerhus i Sæby, hvor jeg godt kan lide en god gåtur til vandet eller at sidde med benene oppe og nyde stilheden. Jeg holder også af en stille weekend herhjemme med god tid og et langsomt tempo.

Jeg har tidligere arbejdet som kommunal dagplejer i ca. 7 år. Efter en kommunal nedskæring valgte jeg i 2001 og starte som privat børnepasser. På daværende tidspunkt var jeg en af de få, der havde taget skridtet som privat børnepasser. Et valg jeg aldrig har fortrudt, da jeg ikke kan forestille mig en hverdag uden de små krudtugler.

Om morgen er det mig, der tager imod børnene. Det er en vigtig stund, da jeg får mulighed for at give børnene en stille og rolig start på dagen. For mig er det vigtigt at skabe en pasningsordning, der giver børnene tryghed i hjemlige hyggelige omgivelser.

 

Pia
Jeg er 44 år og bor i Lørslev sammen med min mand Peder. Peder arbejder som lagermand hos Bygma i Hjørrring. Sammen har vi to børn Rasmus på 15 år og Laura på 9 år. Begge børn er tilknyttet Tårs, hvor de begge går i skole. Med til familien hører også 2 katte, 4 heste og 1 hund.

Mit hjem er min base, hvor jeg nyder at tilbringe tid sammen med resten af familien. Det er her jeg lader op til hverdagen med alle de fantastiske dagplejebørn. Min familie holder meget af dyr og derfor elsker vi at tage på udflugter til de mange dyreparker i Danmark. Mange gode oplevelser store som små, er noget af det, som jeg sætter stor pris på.

I 2001 blev jeg uddannet pædagog og har arbejdet i både SFO og børnehave. Da jeg i 2003 fik muligheden for at starte som privat børnepasser sammen med Irma, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var den helt rigtige hylde for mig. Jeg nyder, at have en lille flok børn omkring mig og glæder mig over alle de gode oplevelser, som jeg bliver en del af. Deres første ord og ikke mindst deres første skridt... Det er fantastisk berigende på alle måder.