Der er så dejligt derude på landet....

Hvor bor vi?

Vores landlige pasningsordning holder til 2 km udenfor Tårs mod Tranget. Som den eneste pasningsordning i Tårs har vi markerne som nærmeste naboer.

Hos os er der højt til loftet og rig mulighed for at opleve den skønne natur på tæt hold. Vi har en skøn stor have, som børnene kan boltre sig i og et nærområde, der indbyder til gåture med masser af bevægelse og oplevelser.

I haven har vi et dejligt stort fliseområde med plads til at køre på scooter, overdækket terrasse, skønt stort legehus, sandkasse og små legeredskaber. I forbindelse med haven har vi et tæt beplantet område, som børnene elsker at udforske. Der er træstuppe at klatre på, grene man skal træde over og små krible krable dyr, der kan iagttages. Alt sammen noget der styrker børnenes motoriske udfoldelse.

Huset er indrettet med egen indgang til pasningsordningen og dejligt legerum med gulvvarme og naturligvis masser af legetøj til søde drenge og piger i alle aldre😀. I direkte forbindelse med legerummet har vi køkkenet, hvor vi hver dag serverer dejlig mad til guldklumperne.